Pretraži

,,MOMAK NIJE IZ JAVNOG ŽIVOTA“: Sanja Vučić je progovorila o svom ljubavnom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Po prvi put od kada je započela solo karijeru, naše ekipa družila se sa Sanjom Vučić, a s obzirom na to da je nedavno izbacila novu pesmu "Omađijan" ona nam je otkrila i kako je zadovoljna uspehom.

Ja sam i više nego zadovoljna, iz razloga što nisam ni očekivala takav uspeh. Mislim još uvek se nekako i nižu pregledi, i ljudi su nekako čini mi se zadovoljni i sviđa im se, hitična je pesma, slatka je i ulazi u uvo to je najvažnije – istakla je Sanja.
 



O njenom odnosu sa Ivanom i Ksenijom često se spekuliše u medijima, međutim Sanja je i ovog puta potvrdila da su se rastale u dobrim odnosima, ali smo je pitali i sa kojom od njih dve je bliža.

– Pa to podvajanje nekako od početka je bilo tako, ali mislim da samo naše delanje i uspeh koji smo postigle mislim da nema nema veze s tim ko je s kojom bliža, sve tri smo funkcionisale divno, tako da sa obe sam vrlo dobra – dodala je ona.

Ono što publiku najviše zanima, a i o čemu se najviše piše kada je Sanja u pitanju, jeste njen ljubavni život, te nam je pevačica otkrila i šta se dešava na tom polju.

Ja sam nekako sve obelodanila, sad ne bih ulazila u detalje, s obzirom da momak nije iz javnog života niti ga to zanima, mislim da je sasvim okej da čuvam njegovu privatnost za njega, mogu samo reći da sam srećna i zadovoljna to je bitno – rekla je ona.

Ceo intrevju možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz