Pretraži

,,MOJI MOMCI SU SADA TOLIKO VELIKI“: Britni Spirs obuzele emocije zbog sinova (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni su obuzele emocije, jer su njeni dečaci veoma brzo porasli, te ih je podelila sa fanovima na Instagramu.

  • Tako je ludo kako vreme leti… Moji momci su sada toliko veliki!!! Veoma je teško za bilo koju mamu, pogotovo za mamu sa dečacima, da vidi njih kako brzo odrastaju!!! Izuzetno sam srećna jer su moje dve bebe pravi džentlmeni i tako ljubazni da sam sigurna da sam nešto dobro uradila – navela je ona i dodala:


  • Već neko vreme nisam objavljivala njihove slike jer su godinama kada žele da pokažu svoj identitet i to potpuno shvatam… Ali potrudila sam se da uradim ove slike i pogodite šta… Oni su mi dozvolili da ih konačno postavim!!! Sada se ne osećam izostavljenom i ići ću na proslavu… Sra*e, pretpostavljam da kul mame to ne rade… Ok, umesto toga ću pročitati knjigu.

Podsetimo, Britni Spirs je 2007. imala težak period jer je doživela nervni slom, a osim toga razvodila se od bivšeg supruga Kevina Federlajna. Pevačica je tada privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima. Na kraju 70% strateljstva je pripalo Kevinu, koji je zatražio da se poveća alimentacija koja je iznosila 20.000 dolara mesečno. Britni ne provodi svaki dan sa njima, ali zato uživa u svakom trenutku sa naslednicima, a poslednje fotografije koje je postavila govore u prilog tome.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz