Pretraži

MOJI KONCERTI SE PREPRIČAVAJU I POSLE MNOGO GODINA… Jelena Karleuša otkrila zbog čega se njeni nastupi razlikuju od ostalih izvođača (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Između ostalog, pevačica je govorila o svojim nastupima i koncertima. Naime, poznato je da Jelena svakim svojim koncertom i nastupom šalje određenu poruku, pa je sada otkrila zbog čega je to tako.



Ja nikada nisam imala nastup zarad nastupa, uvek je postojao neki film, neka priča, neka ideja, neka poruka. Zato su svi moji koncerti, posle mnogo godina i dalje šerovani, puštaju se, prepričavaju se… Fanovi to šeruju zato što to nije bilo puko igranje, pevanje i slikanje nego sam uvek imala neke parole, neke poruke, iznosila sam svoje stavove koji su oduvek bili malo drugačiji, hrabri – rekla je Jelena i dodala da smatra da njen posao može da utiče na određene društvene promene.

– Smatram da je moj posao jedna odlična, ozbiljno dobra platforma da se učini mnogo toga dobrog za društvo. Neko koristi svoju platformu za rasipanje sekundi uzalud, a ja koristim, nadam se, u dobre svrhe.

Šta je Jelena rekla o Teodori Džehverović, društvenim mrežama i svom braku pogledajte u intervjuu za IDJTV:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz