Pretraži

„MOJA VEČNA RANA“: Na trogodišnjicu smrti Divne, Jelena Karleuša podelila emotivnu poruku

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Divna je preminula od posledica kancera sa kojim je mesecima unazad vodila tešku bitku, a Jelena ni dan danas ne može da se pomiri sa tim gubitkov, pa redovno obilazi majčin grob i neretko sa fanovima deli uspomene iz njihovog života.



I danas, na ovaj bolan datum, Jelena se prisetila majke, pa je na svom Instagram profilu objavila Divninu fotografiju, uz koju je napisala emotivnu poruku.

Kako se danas navršava tri godine od njene smrti, Karleuša je prokomentarisala i da taj broj ima veliku ulogu i značenje u njenom životu:

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

  • Moja lepotica, moja večna ranaDanas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa… – napisala je pop zvezda i dodala:
  • Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.) a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33 -napisala je u opsiu slike.

Pevačici sve to ne deluje kao slučajnost, pa se zapitala da li je to uticaj sudbine.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

– Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško – neutešna je Karleuša.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz