Pretraži

„MOJ OTAC JE BIO STROG“: Kaja Ostojić progovorila o detinjstvu, pa otkrila šta je sve propustila

Showbiz
0
Foto:Instagram printscreen/kaya_ostojic

Ona je sada otkrila kako joj je izgledalo odrastanje u Novom Sadu, te da nije imala pravi doživljaj detinjstva.



Ja sam propustila deo odrastanja u Novom Sadu, tamo sam živela od 16 do 18 godine, u tom periodu života nisam znala gde mi glava od škole, pevanja. Ja sam iz gimnazije ušla u pelene, nisam imala neko impresivno detinjstvo. 

Kaja se osvrnula i na odnos koji je imala sa ocem i da upravo zbog nekih pravila nije bilo iznenađenje što je u prvi brak stupila već sa 19 godina.

To mi je ostao u sećanju kao polu stresan deo života. Moj otac je bio strog, uvek sam morala u ponoć da budem kod kuće, dok su moje drugarice tek tada izlazile, pa se pitaju ljudi što sam se udala sa 19 godina. Ja sam po tom pitanju drugačija jer smatram da to stvara kontra efekat – rekla je Kaja u "Premijeri".

Pevačici je prvi brak bio sa Nikolom Dragojlovićem koji je važio za opasnog momka, a u trenutku kada su organizovali svadbu Kaja je već bila trudna, pa je svojevremeno ispričala kako nije uživala u tom događaju.

Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz