Pretraži

MOJ NAJVEĆI STRAH: Demi Lovato objavila neobrađenu fotografiju u kupaćem (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi Lovato je na svom Instagramu objavila neobrađenu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu povodom Međunarodnog dana celulita.

——————– Sponsored ——————–

Glumica i pevačica je ponosno pokazala svoj celulit i sa pratiocima podelila emotivnu ispovest u kojoj je otkrila kako se više ne stidi svog tela i da ne planira više da obrađuje fotografije.



  • Ovo je moj najveći strah. Neuređena fotka mene u kupaćem. I pogodite šta, to je CELULIT! Doslovno me toliko umara da se stidim svog tela i uređivanja fotki (da, druge fotke u bikiniju su bile uređene – mrzim što sam to uradila, ali istina je) kako bi drugi mislili da sam njihov pojam lepote, ali to jednostavno nisam ja. Ovo je ono što imam. Želim da ovo novo poglavlje mog života bude autentično i o tome ko sam, umesto pokušaja ispunjavanja tuđih standarda – napisala je Demi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 5, 2019 at 5:30pm PDT

– Dakle, evo me, neposramljene, neustrašive i ponosne što imam telo koje se borilo kroz toliko toga i nastaviće i dalje da mi zadivljuje kada se, nadam se, jednog dana porodim. Tako je sjajan osećaj biti nazad na televiziji i filmu bez stresiranja oko napornog rasporeda vežbanja pre 14-satnog radnog dana ili uskraćivanja rođendanske torte i biranja komada lubenice sa šlagom jer sam se bojala prave torte i osećala se jadno zbog neke lude, usrane dijete.

  • Uglavnom, ovo sam ja, sirova, stvarna. I volim se. I vi biste se trebali da se volite. Sada se vraćam u studio. Radim na himni. Da svima bude jasno, nisam zabrinuta oko svog izgleda, ali ga cenim i ponekad je to najbolje što mogu učiniti. Nadam se da ću inspirisati nekoga da danas takođe ceni svoje telo – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz