Pretraži

,,MOGU DA PODRŽE ILI DA SE ODALJE OD MENE“: Sha otkrio kako njegova porodica reaguje na vezu sa Tarom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Za početak razgovora Sha je istakao da se polako prilagođava na spoljašni svet, i da najviše vremena provodi sa njegovom devojkom Tarom Simov, sa kojom je vezu otpočeo u rijalitiju, a ona mu se kasnije i pridružila u studiju.



Takođe, ono o čemu se najviše nagađalo jeste da li je njegova porodica prihvatila novu potencijalnu snajku, pa je Sha u našoj emisiji otkrio pravu istinu.

– Što se porodice tiče, oni su onako suzdržani, nije im svejedno. Nisu prihvatili, mislim nema tu ko šta da prihvata, mene apsolutno ne zanima ko će da prihvati moju vezu, a ko ne. Bitno je da ja volim osobu koju volim i to je to. Tako da oni mogu samo da podrže ili da se odalje od mene, ma ko god da su, to sam napomenuo i mojoj porodici. Išao sam kod keve, pričao sam sa njom, zezao se, ona gotivi Taru ali joj smeta samo jedna stvar, to je ono šamaranje, to je jedino što joj zamera, ali mislim da će je Ljilja prihvatiti i te kako i da će skapirati da je Tara veliki gotivac. Pogotovo, Ljilja kaže da je Tara neko ko je isti kao ja, mi smo identični, s tim što sam ja malo stariji, ajde da kažem zreliji, pa kapiram nekad šta i kako treba – istakao je on.

Takođe, zanimalo nas je i šta njegov tata kaže na njegovu vezu s obzirom na to da smo imali prilike da vidimo da se oglašavao u medijima već o ovoj temi.

Prvo prestrašno je što se on oglašavao. On nema apsolutno pravo da se oglašava povodom mog učešća u rijalitiju, ili povodom toga da li sam ja sa nekim ili nisam, koga volim, koga ne volim. To mu debelo, debelo zameram. Sa njim se još nisam video, bili smo na telefonu. Ostaje taj razgovor sa njim da ću ga iskritikovati i te kako, to kažem, a i on zna da ću ga iskritikovati, kao što sam ga kritikovao kroz život za mnoge stvari koje je radio tokom moje karijere, a nije imao pravo da se tu meša, to je ono što ne dozvoljavam. Samo moram da mu skrenem pažnju da jednom za sva vremena nauči da ne treba da se oglašava kada sam ja u pitanju. Gde si videla nekog muzičara ili javnu ličnost, mama i tata mu se oglašavaju za nešto i pišu po društvenim mrežama. Znači blamčina teška – dodao je Sha.

U kakvom je odnosu njegova porodica sa Ivanom, ali i kakvi su njegovi dalji planovi sa Tarom Simov, imate prilike da saznate u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz