Pretraži

„MOGAO SAM DA UMREM“: Zvezda serije ,,Prijatelji“ iskreno o borbi sa zavisnošću

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BBC News

Tako, on je otkrio da je u jednom periodu pio po 55 vikodina s litrom votke i to samo da bi „pregurao" dan. Metju je objasnio kako je znao da je situacija ozbiljna, ali da nikako nije mogao da pobegne iz kandži zavisnosti.Iako je bio odbio da za „People" prizna da li je trezan ili ne, sada je već poznato da će do kraja života morati da uzima subokson, lek koji „drži pod kontrolom grozan osećaj skidanja s opioida", prenosi „Page six". Međutim, isti mu jednako ne dozvoljava osećanja radosti, pa je često „kao smlaćen".

Neki doktori su mi rekli da sam tehnički „čist" dok sam na ovome. Teško je skinuti se baš sa svega, ironično, jer i ovo je lek, a ja se kao klonim lekova… S druge strane, čudan je ovaj život – da umrem, mnogi bi bili šokirani, ali bi se malo ljudi iznenadilo – pisao je on, prenose tamošnji mediji.

Knjiga inače počinje s pričom iz 2019. godine, kada se Peri fizički borio s čovekom koji radi u rehabilitacionom centru u kom je on tada boravio. Lekari iz Hitne su bili konstatovali da je zbog svega što je unosio bio u tolikom grču, da je bio na ivici da ostane bez debelog creva.

  • Bio sam pun s*anja, mogao sam da umrem – napisao je glumac.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz