Pretraži

„MNOGO JE TEŽAK ODABIR“: Evo kako su se Ljupka Arsovska i blizanci snašli u njihovim zadacima (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Mlada pevačica je dobila veoma težak zadatak, a to je da po svom nahođenju izabere najboljeg i najlepšeg takmičara IDJshow-a.Kada je dobila ponudu između Petra i Severina, odlučila se za Petra, što je njega veoma pozitivno iznenadilo.

 – Joj mnogo je teško. Ajde neka bude, evo Petar – nasmejano je rekla takmičarka.

Ljupka je potom imala u ponudi Franca Emela i ostale učesnike IDJShow-a, ali Emel je vodio do samog kraja po njenom odabiru.

Poslednji par su bili Emel i Davor Ardžik, ali je Ljupka logičnim sledom okolnosti izabrala svog dečka Davora, za koga kaže da joj je bio ogromna podrška tokom prošlonedeljnog nastupa na kom su se poljubili i ozvaničili svoju vezu.

Blizanci su imali nešto lakši zadatak, odnosno pogađanje reči pantomimom. David je pogađao prvi pojam odnosno numeru "Dva aviona" i uspešno se snašao u tome.

U drugoj delu zadatka je uspeo mnoge da nasmeje do suza, jer je potpuno omašio zadatu reč, odnosno pesmu "30. februar"

 – Jao ne znam. Da nije, zato što sam ti verovala slepo – zbunjeno je odgovorio David i izazvao svima veliki osmeh na lice.

Davor se malo bolje snašao i pogodio je oba pojma u svom zadatku, a to su "Ubica" i "Tresi, tresi".

Pogledajte najnoviju emisiju "IDJHOT" i saznajte o čemu je pričala ova sjajna ekipa iz takmičenja, kakve su još igrice odigrali, ali i šta naši sugrađani misle o najpopularnijem regionalnom šou.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz