Pretraži

MNOGI SE PLAŠE: Dara Bubamara piše knjigu o životu, spomenuće i kolege

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ darabubamara_official

Ono što je posebno zanimljivo jeste da će folkerki posebnu pomoć u pisanju pružiti udovica Đoleta Balaševića, Olivera Balašević, sa kojom se Dara privatno druži. 

– Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila ,,Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos". Zvala bi se "Moji principi". Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju – započela je Dara.

  • Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete – rekla je Dara i otkrila o čemu će sve pisati.


  • Neću navoditi nikakva lažna imena kao što neki rade. Biću iskrena i otkriću sve što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum! – rekla je Dara.

– Mnogi od njih bi trebalo da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili nešto radim do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da to lepo sročim! – dodala je Dara.

Dara Bubamara je otkrila i otkud poznanstvo s Balaševićima.

– Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju majku. Sa Oljom sam ostala u kontaktu. Ona je divna osoba, mnogo mi je teško što je ostala bez supruga – zaključila je pevačica.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz