Pretraži

MNOGI MISLE DA JE TO PRAVI RAZLOG OTKAZIVANJA TURNEJE: Fanovi ubeđeni da je Hejli Biber trudna, a evo i zbog čega

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Hejli i Džastin Biber trenuno uživaju na Bahamima, a u susret njihovoj petoj godišnjici braka dolazi i vest da je, navodno, Hejli trudna.



Njihovi fanovi su primetili da su oni ponovo otišli na mesto gde ju je Džastin zaprosio, pa je pretpostavka da tamo hoće da proslave i trudnoću.

Zvanične informacije ne postoje, a sve je krenulo na Tik Toku kada je jedna korisnica rekla da pouzdano zna da je Hejli trudna. Pomenuti video je kasnije obrisan, ali i dalje kruži društvenim mrežama.

– Prvi ste to čuli ovde. Imam dokaz, ali ne mogu još da ga podelim. Hejli i Biber su na jahti u Baker's Baysu na Bahamima i slave trudnoću – rekla je devojka u objavi.

Pored ovoga, Hejli je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi roze detalje u kosi i ružičastu šminku, što su povezali s tim da ona nosi devojčicu. Iako nije prvi put da ovakvi tračevi kruže i ispostave se netačnim, neki fanovi i otkazivanje Biberove turneje koja je uključivala i Evropu, povezuju sa navodnom trudnoćom i ne misle da je u pitanju bolest kao što je pevač naveo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz