Pretraži

,,MISLIM DA JE TO NAJVEĆA GREŠKA KOJU SAM NAČINILA“: Ljupka Stević uklonila tetovažu posvećenu generalu Simiću

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Poznato je već da je pevačica Ljupka Stević bila je 10 godina u vezi sa pukovnikom policije Dragišom Simićem, kojem je demolirala dva autombila kada je saznala da ju je prevario sa nekoliko devojaka.

Iako je mislila da je to ljubav za ceo život, kako ona kaže ipak je odlučila da laserskim putem sa tela skine tetovažu posvećenu svom bivšem partneru, a kamere IDJTV ekipe našle su se u Save Time studiju na Vračaru i zabeležile taj momenat.

– Stvarno su devojke divne. Prezadovljna sam, i ovaj laser sa kojim smo radili sada uopšte nisam osetila bol, kao da se ništa nije dešavalo sada – iskrena je bila ona.

Nas je zanimalo, kako se odlučila na ovaj potez, ali i kako gleda na ovaj postupak da istetovira ime partnera.

Pa, odlučila sam se da skinem jer nema više potrebe da stoji tu. Mislim da je to bila najveća greška koju sam načinila nakon godinu dana veze sa Simketom – dodala je ona.



A onda je priznala da se nije pokajala što se odlučila da uradi tako nešto.

– Ne, ne. Čak smo se i šalili na tu temu. ,,Pa dobro sutra i da se nešto desi, da ne budemo zajedno, reći ću da sam imala psa koji se zvao Simke pa je uginuo". Šalili smo se na tu temu, ali mi nikada nije palo na pamet da je uklonim. Mislim budimo realni, to je bila ljubav za ceo život, ali pošto smo sada dokazali da nije, red je da se to ukloni – priznala nam je pevačica.

I za sam kraj, Ljupka je imala savet za sve devojke koje su zaljubljene i razmišljaju o tetoviranju posvećenom svom partneru.

– Pre svega bih posavetovala sve devojke da nikako i nipošto ne stavljaju ni inicijale. Ja sam stavila celo ime, luda žena. Ovo je jedina tetovaža koju ja imam na svom telu, nisam neko ko voli da šara po telu. Tako da devojke moje drage nemojte stavljati imena momaka, ne zna se da li će sutra biti bivši, a uglavnom bude, bolje sprečiti nego lečiti – završila je ona.

Na kraju je dodala i da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavi, već se fokusira na neke druge stvari u njenom životu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz