Pretraži

„MISLILA SAM DA TO NEĆU PODNETI“: Džejla Ramović priznala da je prolazila kroz težak period

Showbiz
0
Photo: Instagram/dzejlaramovic

Niame, poznato je da Džejla studira u Barseloni, u Španiji, zbog čega joj je teško da uskladi nastupe u Srbiji.

Iako su postojale sumnje da će zbog fakulteta zapostaviti muzičku karijeru, to se nije dogodilo, a nedavnmo je objavila numeru "Sparta" koja je pobrala sve simpatije publike.



Ona je sada istakla da je rastrzana na dve strane, a svoje dve ljubavi – muziku i studije ekonomije pokuašava da uskladi na najbolji mogući način.

  • Zna da bude jako teško, pre dve sedmice sam imala pakao jer sam imala završne ispite i nastupe posle Nove godine, bilo je jako intenzivno. Mislila sam u jednom trenutku, jao Bože kako ću ja ovo da podnesem, međutim i to sam ishendlovala, tako da super je sve – rekla je Džejla za emisiju "Premijera".

Inače, kao što smo ranije pisali, Ramovićeva je po dolasku u Barselonu neko vreme skrivala svoj identitet, odnosno čime se bavi.

– Dobrih mesec i po dana sam krila Instagram, jer čim krenu ta upoznavanja, odmah se podele društvene mreže, ali sam ja smatrala da to ne mora baš odmah. Posle nekih dva meseca sam odlučila da je vreme jer bi ljudi mislili da nešto sa mnom nije u redu. Svi su bili šokirani, naravno – istakla je pevačica tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz