Pretraži

Nakon spekulacija o njihovom odnosu i otkazane svadbe, Mirka Vasiljević otkrila pravu istinu: „To nam sada nije aktuelna tema“

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević i nekadašnji fudbaler Vujadin Savić pojavili su se juče na jednom venčanju u prestoničkom restoranu, te je tom prilikom Mirka progovorila o njihovom odnosu, ali i njihovoj potencijalnoj svadbi.

Mirka i Vujadin već punih 15 godina uživaju u vezi. Nakon poznanstva koje je počelo još dok su bili deca, njih dvoje su počeli sve češće da se sreću, da bi na kraju i uplovili u odnos, a potom je u njihovih ranim dvadesetima njihova veza dobila još ozbiljniji pečat kada su dobili sina 2011. godine.

Ubrzo su postali roditelji četvoro dece, te danas imaju izgrađen i stabilan odnos, kao i idiličnu porodicu. Ipak, ono što javnost često interesuje jeste da li će i kada ovaj par izgovoriti sudbonosno „da“, s obzirom na to da još uvek nisu „ozvaničili“ svoju ljubav.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle godine je u javnost dospela vest da Mirka i Vujadin organizovati venačanje ove godine u maju, međutim oni su bili prinuđeni da odlože planove zbog poslovnih obaveza. Glumica je sada otkrila da li i kada planiraju da se upuste u organizaciju ovog posebnog dana.

„Pa malo je bezveze da pričam datume ili godine, a da ne održimo obećanje. Red je stvarno da se napravi ta svadba, prvenstveno zato što smo oboje iz tradicionalnih porodica i stvarno volimo ova veselja, ali nije to mala organizacija. Tako da kada budemo imali šest meseci mirnog dela života, da nije meni haos oko mog posla, oko njegovog, ali i više ja oko svog, onda ću imati više vremena kao žena da detaljišem nešto dalje,“ rekla je ona, pa dodala:

„Nije nam to sad aktualna baš tema svakodnevno, ali nekada se toga dotaknemo. A kako smo stariji, iskusniji i Bogu hvala mudriji, nekako više gledamo na praktičnost i na zabavu za pamćenje sa našim ljudima nego kada sam bila mlađa, kada smo razmišljali i o salvetama i o, ne znam, koliko haljina ću da presvučem“, istakla je Mirka za okupljene medije.

Glumica je potom priznala u kakvoj haljini sebe vidi na venčanju.

„To je naravno bilo da ja budem sebi posebna kad se pogledam u ogledalo da bude više venčanica i tako dalje, a sad je praktičnije.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz