Pretraži

Mirka Vasiljević otkrila ko će dati ime bebi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Deana Djukic

Mirka i Vujadin imaju troje dece, dva sina Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu, a sada očekuju i četvrto.



O polu njihove bebe dosta se spekulisalo, a glumica je sada otkrila da li su roditelji saznali da li čekaju još jednu devojčicu ili dečaka. 

– Na svim pregledima beba se okreće, stavlja ruke, pa tako moramo da smislimo ime za oba pola.

Mirka je objasnila da svi članovi porodice učestvuju u odabiru imena za bebu, kao i da njihova deca uglavnom predlažu imena sa Jutjuba i ona što čuju na televiziji, s obzirom da su u tom uzrastu, ali i ko će na kraju doneti konačnu odluku. 

– Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TVu, jutjubu. Naravno saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti. Međutim i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju. Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: ima vremena do prođaja. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se ozbiljimo. Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa i smisliti ime. A mi nismo napravili ni najuži – rekla je lepa glumica. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz