Pretraži

Mirka Vasiljević otkrila kada će svadba sa Vujadinom i da li imaju u planu peto dete

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Kako često menjaju mesto stanovanja zbog Vujadinovog posla, ona nije još uvek sigurna gde će se poroditi, te je Mirka rekla i da to zavisi od poslovnog angažmana njenog izabranika. 

  • Planiram da se porodim tamo gde će biti Vujadin, kako bismo mogli svi porodično da budemo zajedno. Ako bude u Kipru, onda će to biti tamo. Ja ne volim da mislim previše u budućnost da ne bih paničila, tako da ćemo videti šta i kako kad dođe vreme za to. Bićemo zajedno ako mi dozvoli zdravlje i posao – rekla je glumica za domaće medije. 


Mirka i Vujadin imaju troje dece i četvrto na putu, te mnoge zanima da li planiraju i peto, a evo šta je glumica odgovorila na tu temu. 

  • Nijedna trudnoća nas do sad nije iznenadila, želimo veliki broj dece i hvala Bogu pa nam se to i ostvarilo. Sve što smo želeli smo do sada i dobili. Što se tiče petog deteta, videćemo, Vujadin i ja punimo 31 godinu uskoro i imamo vremena.

O svadbi ovog poznatog para uveliko se priča, ali prema rečima glumice trudnoće su je omele u tome da se taj poseban dan dogodi. 

– To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu, i Vujadin i ja poštujemo tradiciju – otkrila je ona. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz