Pretraži

,,MILOŠ BIKOVIĆ JE NEODGOVORAN“: Miodrag Radonjić ekskluzivno za IDJTV

Showbiz
0
Photo: IDJTV

O retrospektivi na prošlu godinu je pričao sa našom voditeljkom Danicom Nikolić, a u nastavku vam donosimo delić njihovog razgovora. 

D: Koliko je bilo teško vratiti se poslovnim obavezama i snimanjima, drugi deo Južnog vetra je završen?

M: Završili smo film. Snimanje smo imali od kraja jula do kraja oktobra. Sada je film u post produkciji i u montaži. 

D: Film bi trebalo da u bioskopima bude u januaru? To takođe zavisi od situacije? 

M: Neće biti, nema šanse. Početkom februara je trebalo da bude u nekim idealnim uslovima. Imali smo i neka kašnjenja, ali bez obzira i na to, film bi verovatno mogao da se upakuje i izmontira do kraja januara, ali zbog svega ovoga pretpostavljam da se to neće desiti. 

D: Da li se čeka da se film pusti u bioskope, pa da se snima serija ili ne? Kakvi su planovi? 

M: Već smo dobili ponude za drugu sezonu i trebalo bi da to radimo. To je za nas velika dilema, na koji način da pristupimo radnji serije, jer po nekoj scenarističkoj priči, kako su zamislili Petar Mihailović i Miloš Avramović, trebalo bi da se serija u kontinuitetu nastavlja na film. Ako film ne izađe ni 2021. onda publika ne zna na šta se nastavlja serija. Ali opet, do sada smo imali princip da i film i serija budu dva nezavisna dela. Naravno da je lakše publici, koja je gledala film, da prati i seriju, jer je upoznala junake, ali to ne isključuje da neko ko nije gledao film ne može da uživa u seriji. Za sada još uvek nismo rešili na koji način će taj scenario da se zaokruži, imamo već neku priču i delove scenarija, ali to sve opet zavisi od dešavanja. 

D: Da li u drugom delu filma Maraš i Baća ostaju najbolji prijatelji? 

M: Da. Oni su nerazdvojni drugari. Zajedno su u svim nevoljama koje se dešavaju .

D: Da li Baća postaje glavni "boss"? 

M: Ne. Baća je neko ko u suštini ne može da preuzme pravo poslovanje, može da bude desna ruka. On nije karakter, možda može, ali siguran sam da bi doživeo neuspeh.

D: Kako se snalaziš u ulozi oca? Da li je naporno?

M: Jeste, ali sve je to normalno i sve je to ljudski. Jedino je spavanje loše, jer ne možeš da uhvatiš kontinuitet. Dosta sam u životu ustajao i u četiri, da idem na snimanje. Svašta sam u tom smislu imao i zahtevnih stvari. Ali je lepo. 

D: Da li možeš da mi izdvojiš tri najupečatljivija momenta iz 2020. godine? 

M: Sigurno da je za mene najupečatljiviji momenat kada sam dobio sina, kada sam saznao da ću da dobijem sina i kada sam saznao da je sin (smeh). 

Pred sam kraj razgovorora, Miodrag i Danica su odigrali igricu "nastavi rečenicu". 

,,Osobina Miloša Bikovića koja me najviše nervira je…?" postavila je Danica pitanje, na šta je Miodrag odgovorio ,,Kasni. Možemo da kažemo da je neodgovoran", našalio se on.

Ceo njihov razgovor, kao i ostale priloge sa Coronom, Nikolijom, Dunjom Jovanić i Teodorom Džehverović možete da pogledate u nastavku u novogodišnjem IDJHOT Specijalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz