Pretraži

Milica Todorović raznežila javnost gestom svog oca (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Milica Todorović podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog oca Milana, a o njegovom gestu pričaju svi na društvenim mrežama.



Naime, prvo je Miličina sestra Anđela podelila pomenutu fotografiju, a onda je pevačica preuzela njenu objavu, na kojoj se vidi kako njihov otac obilazi pse u komšiluku i hrani ih.

– Moj tata je najbolji čovek na svetu – napisala je Milica Todorović uz objavu, a na fotki stoje i reči Miličine sestre. 

  • Moj tata koji nosi hranu i svim obližnjim psima koje zna, da svako dobije pomlao hrane, jer tako je fer, kaže… Nije fer da samo Nora i Didi jedu. Iako se, naravno, sve komšije brinu već o svojim ljubimcima poput nas, da ne razumete pogrešno. To je bilo i kad smo bili deca, nikada svi slatkiši nisu bili za nas, već su i sva deca u komšiluku morala da dobiju pomalo ili im ostavi da ih to sačeka kad dođu kod nas – napisala je sestra pevačice i dodala. 

  • Bože, hvala ti na ovakvim roditeljima, što su nas naučili kako biti dobar čovek, pre svega. Deca uče po modelu samo posmatrajući dela svojih roditelja, a mi smo imali najbolje modele, odnosno, primere na svetu. Volim vas – piše na fotki. 

Screenshot: Instagram/ milicatodorovicofficial

Screenshot: Instagram/ milicatodorovicofficial

 

Screenshot: Instagram/ milicatodorovicofficial

Screenshot: Instagram/ milicatodorovicofficial

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz