Pretraži

Milica i Anđelka Tomašević ekskluzivno za IDJTV otkrile kojoj više prilaze muškarci (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Popularna glumica Milica Tomašević i misica Anđelka Tomašević su na vrućim, visokim stolicama obelodanile zanimljive činjenice iz svog detinjstva, iz međusobnog odnosa, ali i odnosa sa muškarcima. 

Njih dve plene svojom lepotom i harizmom, te se u poslednje vreme često mogu videti kao zaštitna lica raznih kampanja, a nama su priznale kojoj od njih najviše prilaze muškarci, kao i koja je veća zavodnica. 

Sestre su bile saglasne da muškarci više prilaze Anđelki, a ona je zatim objasnila i zašto: 

– Milica ne izlazi iz kuće. Pored svog posla i snimanje serije ,,Igra sudbine" i što snima dvanaest sati dnevno, ja se šalim pa joj govorim da je u rudniku, osim toga spava i gleda serije, tako da jedino da joj neko dođe i pokuca na vrata i kaže ,,Ajde, vodim te na kafu". To je jedan jedini razloga zašto meni više momci prilaze, jer se ja više krećem – objasnila je manekenka.

Kada je u pitanju veća zavodnica, njih dve su se usaglasile da je to Milica, a njena mlađa sestra Anđelka je dala i objašnjene. 

– Ne znam tako kažu – nasmejala se Milica, dok je Anđelka preuzela glavnu reč. 

Ima to u sebi. Zavodnica je, ali joj muškarci manje prilaze. Koliko je to kontradiktorno ustvari – izjavila je Anđelka. 

,,Koja ima bolji ukus za muškarce", ,,Koja je sebičnija", ,,Koja ima provokativnije slike u telefonu" bila su samo neka od pitanja na koja su odgovorile ove dve popularne sestre, a šta su na njih odgovorile možete videti u novom izdanju Quiz-a u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz