Pretraži

MILICA DABOVIĆ SE POMIRILA SA DEČKOM: „Zajedno smo, slavimo godinu dana veze!“

Showbiz
0
milica dabović
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović nakon skoro četiri meseca pauze pomirila se sa bivšim dečkom, a sada ovaj par zajedno putuje u Las Vegas!

Pre skoro godinu dana sve je iznenadila vest da je bivša košarkašica Milica Dabović uplovila u vezu sa Milanom Cvetkovićem, venčanim kumom Darka Lazića. Međutim, u septembru ove godine medije su preplavile vesti o njihivom raskidu.

– Kaže moj sada već bivši momak: „Šta misliš, da si pre*****?”, ne, ljubavi, bila i ostala p**ka i po! Ostavljena ja, nemam nikoga… ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i znam kada treba da stavim tačku, ma kolika god ljubav bila – napisala je tada Milica na svom Instagram profilu, pa je potom otvoreno pričala o njihovom raskidu.

– Bili smo 9 meseci zajedno. Milan i ja smo se zaljubili, videla sam perspektivu s njim i videla sam s njim starost. Nisam uspela da pobedim njegove poroke, žao mi je što nije izabrao mene i što se tako završilo. Nešto drugo je jače od njega samog. Možda će shvatiti šta je propustio i šta je imao. Ne želim da pričam uopšte o tome. Ne kažu džabe da gde ima dima i vatre. To je njegov izbor, on je izabrao i na njemu je da živi s tim. Ja ću živeti uzdignute glave, ja sam dala sve od sebe. Ja sam otišla četiri puta za Ameriku da budem s njim, dala sam od sebe sve što sam mogla. Navikla sam da dajem 100% sebe, takva sam rođena i to je u meni. Teško mi je, imam faze, jutros plačem, pa sinoć plačem… Tužna sam, ali sam generalno srećna žena – rekla je ona tom prilikom za „Premijeru“.

Međutim, da je njihova veza sve, samo ne dosadna, otkrila je vest o njihovom pomirenju i ponovnom ulasku u vezu.

– Zajedno smo. Slavimo godinu dana naše veze – rekla je Milica Dabović na početku.

Screenshot: Instagram/stefanovamama13

– Novu godinu provešćemo u Las Vegasu! Do juče sam govorila nikada se neću udati, na današnji dan mogu da kažem da nisam više sigurna – poručila je Milica za „Pink“.

Bivša košarkašica je takođe pre nekoliko dana govoirla o pomirenju.

– Moj partner me čeka u Americi. Odoh, ćao, prijatno! Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije – rekla je Milica tada za „Blic“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz