Pretraži

„TOLIKO PUTA SAM JE OTPLAKALA“: Milica Dabović već tri godine radi na ostvarenju svoje VELIKE ŽELJE, iskreno progovorila o svim planovima

Showbiz
0
milica dabović
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović je za medije otkrila na šta planira da se fokusira u narednom periodu!

Bivša košarkašica Milica Dabović već duže vreme se ne bavi profesionalno ovim sportom, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da već tri godine vredno radi na projektu koji je oduvek želela.

Milica je gostujući na Prva TV priznala da joj je velika želja da objavi knjigu i da svoju dušu „baci na papire“, pa je tom prilikom progovorila o planovima.

– Planovi su mi da se potrudim da knjiga dočeka svetlost dana. Plan je da je objavim za moj rođendan. Ja bih volela to iskreno, nekako mi je to tolika želja da moju dušu bacim na te papire, jer sam ja toliko puta otplakala. Evo tri godine pišemo i tri puta sam je, 300 hiljada puta sam je otplakala i svaki put kažem samo da je više završimo. Ali jednostavno, kada vratim sad film unazad, bila bi greška da sam je pre završila – kaže Milica.

Nakon ovog poduhvata, Milica bi želela da snimi film koji će se baš kao i knjiga osvrnuti na njen život.

– Baš bi mi to bio nekako vrhunac, ono tačka je stavljena. Ja bih volela. Treba to da vidim ko će to da isprati i bila bi mi to želja. Nisam nikad razmišljala o tome, u stvari možda i jesam, neki kao dokumentarni film ili nešto, moj život, karijera i to. Ja volim trilere i drame, istinite događaje – rekla je Dabovićeva za Prvu TV.

Foto: Instagram printscreen/stefanovamama13

Inače, Milica je i ranije pronalazila različite načine za zaradu. Ona se već mesecima nalazi u žiži interesovanja zbog provokativnih fotografija koje prodaje, a više o ovoj temi možete pročitati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz