Pretraži

Milica Dabović otkrila da li dobija nepristojne ponude na sajtu „Onlyfans“

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Spekuliše se da je njen biznis na platformi ''Only fans" veoma uspešan, a iako su je mnogi osudili zbog ovog poteza, ona je sada otvorila dušu i priznala zbog čega se odlučila na ovaj vid lake i brze zarade.



Ona je najpre otkirla do koje granice bi išla kada su u pitanju provokativne fotografije:

Suludo je o tome pričati… Ja sam ono što jesam i ko zna šta meni može da se desi u glavi. Idem do granice neke pristojnosti. Ne idem daleko, ne ulazim u dubiozu i nisam spremna uopšte na to. Da sam mislila da radim nešto više od slika, ja bih sigurno to radila na drugi način. Te stvari mi nikada nisu padale na pamet – priznala je bivša košarkašica i dodala da se na taj potez odlučila zbog finansijske nesigurnosti koju je imala.

Screenshot: Instagram//stefanovamama13

Screenshot: Instagram//stefanovamama13

 

  • U pitanju su bile trenerke iz moje kolekcije, koje su bile skupe, a trebala sam da naručim baš dosta. Ta najmanja količina je bila skupa, a morala sam da je naručim. Tako da, to je bila prekretnica. Došla sam u deset uveče i rekla: 'To je to. Ja znam kako ću!' Uvek sam volela da probam sve, kao i svaki normalan čovek. Samo što ljudi lažu, mažu… Ko o čemu, ku*va o poštenju. Ja sve uradim javno, nema šta tu da se krijem, izmišljam i varam ljude. Iskrena sam i direktna, a i Bože moj, u svojih četrdeset godina imam takvo telo da mi mogu pozavideti – istakla je ona za 24sedam, a potom otkrila i d ali je imala nepristojnih ponuda:

  • Kroz život sam dobijala milion nepristojnih ponuda i nikad nisam došla u iskušenje da uradim nešto. Ne zamaram se tim stvarima sve dok imam nivo, srećna sam i to mi je super – zaključila je Milica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz