Pretraži

„JA SAM UVEK ZALJUBLJENA“: Milena Ćeranić progovorila o emotivnom statusu, pa se dotakla i UDAJE

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ceranicmilena

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Milena Ćeranić ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Pevačica Milena Ćeranić svojim talentom očarala je domaću javnost kada se 2008. godine pojavila u jednom muzičkom takmičenju. Otkako je uplovila u muzičke vode snimila je brojne hitove, međutim, u jednom trenutku rešila je da napravi dužu pauzu u karijeri.

Milena se sada vratila javnom životu, a iako se uvek trudila da svoju privatnost koliko može sačuva od očiju javnosti, sada je rešila da progovori o pojedinim detaljima.

Nedavno se spekulisalo da se pevačica pomirila sa bivšim dečkom, a ona je sada rešila prekine nagađanja i da javno progovori o svom ljubavnom statusu.

Pevačica je tom prilikom istakla kako je uvek zaljubljena i da se trudi oko toga.

– Ja jesam otišla kod jedne od nekoliko mojih ljubavi… Ako je drugima dosadno, neka razmišljaju o tome kod koga sam bila. Neću reći da li je u pitanju dečko! Ja sam uvek zaljubljena… Nekad nemam vremena za to, ali se trudim da budem zaljubljena. Čujem da pominju i moju svadbu u narednim godinama, pa možda se i to desi, ko zna – objasnila je pevačica.

MILENA ĆERANIĆ
Photo: Instagram/ceranicmilena

Pevačica je bila u nekoliko veza koje su privalčile pažnju javnnosti. Jedna je bila sa poznatim pevačem Nemanjom Stevanovićem, a druga veza koju je publika pomno pratila je bila sa košarkašem Vladimirom Dašićem. Ona je nedavno za medije pričala o o svojim bivšima i rekla kako ih sve voli na ljudski način.

-Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi. Ja sam jedna srećna žena, jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili ono dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna – rekla je Milena za „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz