Pretraži

Bez šminke i mokra do kože: Mia Borisavljević pozirala u neočekivanom izdanju, ovakvu je RETKO viđamo (FOTO)

Showbiz
0

Mia Borisavljević već godinama je posvećena zdravom načinu života i treninzima, a sada je otkrila u kom sportu posebno uživa.

Mia je početkom juna ove godine proslavila svoj 40. rođendan, a ono što mnogi već neko vreme komentarišu jeste njen izgled na kom bi joj pozavidele i mnoge mlađe koleginice.

Još otkako se pojavila na sceni, pevačica važi za jednu od najatraktivnijih, a s obzirom na to da je pre par godina započela i svoj privatni biznis i otvorila nekoliko studija za vežbanje, ne čudi što i dalje uspeva da održi svoju savršenu liniju.

Ona neretko deli svoje treninge na društvenim mrežama, kao i savete za zdravu ishranu, a posebno uživa u pravljenju zdravih recepata zahvaljujući kojima ostaje fit.

Sada, Mia je podelila da pored regularnog treninga, ona uživa i igrajući tenis. Pevačica je na svom storiju objavila snimak sa terena, sa reketom, a da je imala naporan meč pokazuje i to što je bila potpuno mokra od znoja. Pored toga mnogima je privuklo pažnju i to što je ona bila potpuno nenašminkana.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Ona je potom postavila i objavu u kojoj je pokazala da u ovoj aktivnosti uživa sa suprugom, pevačem Bojanom Grujićem.

Par uživa u ljubavi već 12 godina i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Poznato je da su jedno drugom podrška u svemu, te Bojan aktivno učestvuje i pomaže Miji oko vođenja njenog studija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz