Pretraži

MIA BORISAVLJEVIĆ OTKRILA ISTINU O POVLAČENJU SA SCENE: Evo čemu je sada posvećena i kako komentariše estradu

Showbiz
0
IDJHOT

Muzička karijera joj sada, kako kaže, nije prioritet, međutim, osim porodičnom životu, pevačica se posvetila i privatnom biznisu koji je započela pre izvesnog vremena, a koji je u međuvremenu poprimio ozbiljne razmere.  



Nije samo majčinstvo razlog zbog kojeg sam se povukla, već i moj drugi biznis. Sada več imamo lanac fitnesa po Srbiji koji je poprimio preozbiljne razmere. To je sfera interesovanja u kojoj sam se ja pronašla i u kojoj nema segmenata koji me nerviraju i koji mi se ne dopadaju, a estrada ima mnogo takvih segmenata. U međuvremenu sam postala i majka dve devojčice, ali daleko od toga da sam se ja zbog toga povukla i da sedim kod kuće i ne radim – ja sada radim više nego ikada, jer radim dva posla. Život mi je sada mnogo bogatiji i lepši i smatram se mnogo uspešnijom nego ranije – otkrila je Mia u razgovoru za IDJTV. 

Na pitanje da li planira da svoju publiku uskoro obraduje novom pesmom, Mia kaže da je u pripremi nešto novo i potpuno drugačije od svega na šta smo navikli kada je njena muzika u pitanju. 

– Imam jednu mnogo zanimljivu pesmu. Mislim da ću biti potpuno neprepoznatljiva u toj pesmi, ali ne znam kada će izaći. Nemam nikakav tajming, ne žurim, muzika mi više nije moranje, radim kad mislim i koliko mislim da treba – ispričala je Mia za IDJTV. 

A šta nam je Mia još otkrila, pogledajte u videu: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz