Pretraži

Mia Borisavljević nikad izazovnijim snimkom zapalila društvene mreže: Pevačica na luksuznoj lokaciji pozirala u bikiniju i pokazala brutalnu figuru (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Naša popularna pevačica Mia Borisavljević pozirala je na luksuznoj lokaciji u nikad izazovnijem izdanju, pa snimkom u bikiniju ukrala svu pažnju.

Mia će uskoro proslaviti jubilarni 40. rođendan, a mnogi su mišljenja da pevačica nije nikad bolje izgledala. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom izgledu, te da već godinama aktivno trenira, a svoju ljubav prema treninzima je pretvorila u biznis i otvorila nekoliko studija za treniranje.

Ona svojim izgledom zasenjuje već pune 23 godine, od kada se prvi put pojavila na našoj muzičkoj sceni. Upravo zbog toga sve njene objave na društvenim mrežama privlače veliku pažnju pratilaca koji sa oduševljenjem komentarišu njen izgled, a tako je bilo i sa poslednjom objavom.

 

Naime ona je pozirala u nikada izazovnijem izdanju u luksuznom smeštaju. Pevačica je ležala odmah pored bazena, a njene obline su se ocrtavale u crnom bikiniju. Ovaj snimak je naišao na oduševljenje njenih fanova i za kratko vreme dobio veliki broj sviđanja, a ona je u pozadini stavila pesmu pod nazivom „Peace of Mind“.

Inače, Mia je pre dva dana takođe podelila fotografije sa putovanja, samo što je tom prilikom na jahti pozirala sa svojim suprugom, pevačem Bojanom Grujićem, a u opisu je napisala:

„Ne volim stvari koje nemaju dušu. Ili goriš ili ne postojiš.“

 

Podsetimo se, s obzirom da njih dvoje važe za jedan od skladnijih parova na sceni, Mia se nedavno dotakla priče oko razvoda za koji mnogi komentarišu da je postao trend.

„Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada, jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju. Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner“, otkrila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz