Pretraži

MI NISMO ISTO: Teodora odgovorila Luni koja je svoj odnos sa Anabelom uporedila sa pevačicinim i Gocinim (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Luna Đogani je nedavno izjavila da su gledaoci u prvoj sezoni imali priliku da gledaju porodičnu dramu između Teodore i njene mame Goce, a da sada prate dramu porodice Đogani.

Teodora nije saglasna sa takvim iz poređenjem.

– Prvo apsolutno ne može da se uporedi moj odnos sa majkom i odnos Anabele i Lune. Moja majka je neko ko je uvek bio strog, prosto takva je. Ja je nikada nisam osuđivala zbog toga jer smatram da me izvela na pravi put i mnogo puta sada kada sedim sa nekim ljudi su nju videli kao "ok, stroga majka, ali je bila simpatična u nekim trenucima". Isto tako ja nikada nisam podigla ton na nju, nikada se nisam brecala. Šta god da je rekla, poštovala sam – rekla je pevačica.Džeherovićeva je prokomentarisala trenutna dešavanja u rijalitiju.

– Ovo što se dešava u Zadruzi je meni apsolutno strašno, onoliko koliko mogu da vidim. Ja sam rekla da ne bih volela da sam im uopšte u koži. Ni Luni, ni Anabeli, ni Gagiju, pa ni Marku. Stvarno je jako stresno i svaki put kada pogledam bilo koju njihovu raspravu ja se jako potresem i volela bih da to ne bude primer apsolutno nikom – objasnila je ona.

Pogledajte "IDJHOT" i saznajte šta smo za vas još pripremili od vrelih priča:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz