Pretraži

MESECIMA KRILA LEPE VESTI: Sajsi MC je trudna! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Ona se na ceremoniji pojavila u uskoj crnoj elegantnoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak, a kako je tom prilikom otkrila, radosne vesti uspešno je krila od očiju javnosti uz pomoć široke odeće.– Nosila sam malo širu odeću. Nastupala sam, ali sam gledala da se to ne vidi. Radila sam sve stvari normalno, niko nije primetio promenu ponašanja – rekla je ona za Telegraf i dodala:

 Razmažena trudnica nije nijedna žena ako ne mora da leži. Meni su rekli da radim sve kao što sam radila do sada. Ja radim punom parom, čak i više nego pre – rekla je Sajsi koja je u osmom mesecu trudnoće.

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

 

Pevačica je otkrila i da je u prvim mesecima trudnoće imala mučnine i priznala da ju je blagosloveno stanje promenilo.

– Postojale su mučnine u prva tri meseca. Te mučnine niko ne može da objasni, jako su čudne. Trudnoća me je promenila. Na ovo niko ne može da te spremi, ovo moraš da doživiš – istakla je ona i otkirla da li će biti strog roditelj.

– Videćemo. Ne mogu ništa da garantujem. Ali mislim da da. Biću storga, to već sada znam. Nema za*******a, foliranja. Moj otac je meni kad sam bila mala rekao: "ja sam veći mangup od tebe. Ne možeš ti mene da isfoliraš". Ja ću biti tri puta gora, muž popustljiviji – ispričala je ona kroz smeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz