Pretraži

MESECIMA KRILA LEPE VESTI: Sajsi MC je trudna! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Ona se na ceremoniji pojavila u uskoj crnoj elegantnoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak, a kako je tom prilikom otkrila, radosne vesti uspešno je krila od očiju javnosti uz pomoć široke odeće.



– Nosila sam malo širu odeću. Nastupala sam, ali sam gledala da se to ne vidi. Radila sam sve stvari normalno, niko nije primetio promenu ponašanja – rekla je ona za Telegraf i dodala:

 Razmažena trudnica nije nijedna žena ako ne mora da leži. Meni su rekli da radim sve kao što sam radila do sada. Ja radim punom parom, čak i više nego pre – rekla je Sajsi koja je u osmom mesecu trudnoće.

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

Screenshot: Instagram/sajsimcofficial

 

Pevačica je otkrila i da je u prvim mesecima trudnoće imala mučnine i priznala da ju je blagosloveno stanje promenilo.

– Postojale su mučnine u prva tri meseca. Te mučnine niko ne može da objasni, jako su čudne. Trudnoća me je promenila. Na ovo niko ne može da te spremi, ovo moraš da doživiš – istakla je ona i otkirla da li će biti strog roditelj.

– Videćemo. Ne mogu ništa da garantujem. Ali mislim da da. Biću storga, to već sada znam. Nema za*******a, foliranja. Moj otac je meni kad sam bila mala rekao: "ja sam veći mangup od tebe. Ne možeš ti mene da isfoliraš". Ja ću biti tri puta gora, muž popustljiviji – ispričala je ona kroz smeh.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz