Pretraži

MENJA PROFESIIJU: Edita prelazi u jutjubere?

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Edita Aradinović je ekskluzivno ispred naših kamera otkrila da se ona, kao i mnoge njene koleginice upušta u jutjuberske vode. Na nagovor okoline, ona je donela odluku da to bude njen novi poziv, kroz koji će pokušati još bolje da se približi svojoj publici. 

  • Svi prijatelji i okolina su me već godinama unazad molili da se snimam i da ljudi vide u prirodi kakva sam. Jer, kada se upale kamere, ima tu neku vrstu odgovornosti, malo sam stegnuta i zatvorena možda, a ovako, s obzirom na to da je korona i viška je vremena… Tačnije, i nije baš za mene, radim non-stop, ali bih volela da sve to što radim snimim i da to bude zanimljivo i da imam tu neku interakciju. Nemam nastupe i fali mi ta interakcija sa ljudima. 


Edita nam je takođe otkrila i kakve videe možemo očekivati od nje. 

  • Ja bih volela da budu tematski, ali uglavnom sve očarava moja spontanost,  a ja ne bih volela da je izgubim i ne bih sada volela da taktiziram između spontanosti i neke organizacije. Videću kako će to da pliva, ja sam već nešto snimala, imam neke pilot videe – rekla je pevačica. 

S obzirom na to da se influenserka Dunja Jovanić proslavila najviše zbog vlogova, zanimalo nas je da li je gleda kao svoju najveću konkurenciju, kao i da li će svrgnuti sa trona najpopularnijeg jutjubera kod nas, Baku Praseta, sa kojim je i dobra drugarica. 

  • Ma idemooo, Dunja, razumeš, sada sam ti ja konkurencija – našalila se pevačica, pa dodala: 

  • Ja ću da budem Deda Prase. Teško ga je prestići, ne znam. nemojte mene to da pitate. 

  • Ako budem bila prirodna, ja ću da krenem to da snimam. Ako ja sebe ne vidim da to radim iz srca, da to nije iskreno i spontano, nema šanse da će to ići – zaključila je ona

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz