Pretraži

,,MENI JE KOMPLIMENT DA BRESKVICU I MENE POREDE“: Zera o svojoj prvoj pesmi kojom je osvojila trending (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/zerazove

Naime, Zera je svoju karijeru započela preko TikToka gde je prikupila veliki broj pratilaca nakon objavljivanja refrena svoje nove pesme, a potom je odlučila i da istu snimi i izbaci.

Ona je na početku razgovora za IDJTV portal otkrila nešto više o sebi, s obzirom na to da je publika ne poznaje baš najbolje.

Ja sam jedna devojka iz Austrije koja je ceo život imala san da se bavi muzikom i da živi u Srbiji. Sa svojih 17 godina sam se odlučila na taj korak. Pošto stalno piskaram pesmice, tekst pesme "Do zore" mi se jako svideo i odlučila sam da deo pesme okačim na TikTok – istakla je ona i odmah dodala da je ubrzo odlučila i da izbaci celu pesmu.

Kada sam videla da se taj mali deo pesme ljudima jako svideo i da je otišao viral, bila sam u fazonu ,,Želim tu pesmu da snimim". Jako spontano sam uz pomoć producenta, koji je podržao moju ideju da snimim pesmu, taj projekat i odradila.

S obzirom na to da je istakla da je sama pisala tekst pesme, zanimalo nas je gde pronalazi inspiraciju.

Deo života koji sam provela u Austriji mi je ogromna inspiracija za sve što radim – iskrena je bila ona.

Pesma "Do zore" za vrlo kratko vreme pobrala je simpatije publike i trenutno se nalazi na četvrtom mestu na Youtube trending listi, pa nam je otkrila da li je očekivala ovakav uspeh i ovakvu reakciju publike.

Očekivala sam da će pesma proći okej zbog TikToka, ali definitivno nisam očekivala da će pesma biti ovoliki boom za ovako kratko vreme što mi je stvarno jako drago – dodala je ona.

Od početka njenog pojavljivanja na društvenim mrežama porede je sa Breksvicom, kada je glas u pitanju, a evo kako ona to komentariše.

To sam primetila dok sam još bila u Austriji. Meni je kompliment da Breskvicu i mene porede. Primetila sam da je mišljenje publike baš podeljeno što se toga tiče – iskrena je bila Zera.

I za kraj razgovora otkrila nam je šta novo možemo očekivati od nje, kao i kakve pesme sprema za njenu publiku.

S obzirom na to da je ovo moj početak i da tek treba da pokažem svoj pravi potencijal, od mene možete očekivati mnogo. Za sada ću vam otkriti jedan mali deo svojih planova, a to je da će sledeća pesma biti duet sa jednim od naših poznatih izvođača – završila je ona.

Njenu prvu pesmu možete poslušati u videu ispod teksta:
 






– 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz