Pretraži

DVOLIČNI I SEBIČNI: Ova 4 znaka važe za majstore manipulacije

Astro
0
Photo: Pixabay/Javaistan

Nekim ljudima se lako manipuliše, dok drugi imaju veći otpor. Narcisi su veliki manipulatori i imaju samo svoje interese u srcu, iako će se definitivno pretvarati da su nesebični.Prema astrologiji, najmanipulativniji horoskopski znaci mogu biti skoro svi. A u zavisnosti od specifičnih osobina ličnosti, manipulativne stvari koje svaki znak čini veoma se razlikuju od osobe do osobe, piše Luftika.rs.

Ako je vaš partner sklon lenjosti i jedini način da ga aktivirate jeste da njime manipulišete, da li je to pogrešno? Na kraju krajeva, to je u njegovom najboljem interesu.

Problem je u tome što ako ih prisiljavate, a nisu pokazali nikakvu inicijativu, mogu se vratiti na prethodno ponašanje. Najbolje je ako možete nekoga ohrabriti ili podržati kako bi njihovo dobro ponašanje bilo prirodno.

Najmanipulativniji znaci zodijaka u astrologiji i njihove osobine:

BLIZANCI

Najmanipulativnija stvar koju Blizanci radi je da izvrne istinu; drugim rečima, Blizanci lažu.

Oni mogu da racionalizuju svoje laganje, govoreći da je to za opšte dobro i da nema drugih opcija, ali koriste laž kao način da manipulišu drugima.

Oni mogu reći da će nešto da urade a da nemaju apsolutno nikakvu nameru da to urade, ili mogu reći da je situacija strašna kada to zaista nije.

ŠKORPIJA

Najmanipulativnija stvar koju Škorpija čini je da izgleda kao velika greška ako im se usprotivite ili kažete nešto protiv njih i zahtevaju lojalnost bez obzira na sve.

Mogli biste ih izgubiti ako se ne slažete s njima i to će vam staviti do znanja. To nije velika razlika od emocionalnog zlostavljanja i maltretiranja.

Sve tajne koje ste poverili Škorpiji u prošlosti možda se više neće smatrati poverljivim, a mogle bi da ih objave u javnosti, da znate da su toliko osvetoljubivi ako ste u nedoumici.

JARAC

Najmanipulativnija stvar koju Jarac čini je da se ljudi osećaju glupo.

Jarac koristi svoje znanje i veštinu kao način da natera nekoga da radi ono što želi.

Terajući nekoga da se oseća glupo i kao da mu je potrebno vođstvo, Jarac može da ga natera da sledi njegov plan.

Kada se neko oseća sposobnim i snažnim, bolje je da se suprotstavi Jarcu i kaže ne, tako da ovaj horoskopski znak prestane da slabi njihovo samopouzdanje i manipuliše njima.

LAV

Najmanipulativnija stvar koju Lav radi je da minimizira svoje ponašanje tako što će se ponašati nevino o naivno.

Lavovi su samouvereni, ali ponekad ih njihov ego tera da rade stvari koje mogu imati negativne posledice po druge.

Ako Lav uradi nešto što je pobeda za njih, a gubitak za nekog drugog, oni će to okrenuti tako da zvuči korisno za oboje.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro