Pretraži

MEGAN I HARI ZGROŽENI ČARLSOVOM ODLUKOM: Nakon što su izbačeni iz svog doma oglasili se kratkom porukom, a evo do kad moraju da se isele! 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Hari i Megan nakon vesti koje su brzinom svetlosti obišle svet, oglasili su se i kratkom porukom potvrdili pisanja medija.



– Možemo da potvrdimo da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmor Kotidžu – rekao je njihov portparol medijima, prenosi Mirror. 

Kraljevska rezidencija Frogmor Kotidž u Vindsoru bila je njihova adresa, a navodno će se sada tamo useliti princ Endrju.

Omid Skobi, jedan od autora biografije Harija i Megan, "Finding Freedom", kaže da je kraljeva odluka usledila nakon što je Hari u januaru objavio memoare "Spare", u kojima je izneo detalje iz kraljevske porodice.

Kako navode britanski mediji, Hari i Megan su zgroženi kraljevom odlukom. 

Navodno im je rečeno da svoje stvari uklone iz rezidencije do leta, a isprva im je bilo rečeno da pokupe stvari u roku od dve nedelje.

Princu Hariju i Megan navodno je rečeno da je nekom drugom potrebna rezidencija. Odnosi između njih i kraljevske porodice su nikada gori, pišu strani mediji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz