Pretraži

Megan hoće da se pomiri sa Kejt iz koristi?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Parovi su iznenadili mnoge zajedničkim pojavljivanjem nakon smrti kraljice Elizabete, ali ako su se ljubitelji kraljevske porodice ponadali da će ovo značiti pomirenje između zavađene braće, želje im se nisu ispunile.

Megan i Hari se nakon kraljičine sahrane nisu previše zadržavali u Velikoj Britaniji, a objava dugoočekivanih memoara princa Harija sigurno neće pomoći u obnovljanju porodičnih odnosa.
 



Međutim, nedavno su krenula nagađanja da bi Kejt Midlton htela da izgladi odnos s Megan i Harijem, te da je čak spremna da otputuje u Ameriku da bi se to ostvarilo.

Jednom kada Kejt i Vilijam dogovore sve pojedinosti oko puta u Ameriku, princeza planira da 'pruži maslinovu grančicu' Megan kako bi ponovo ujedinila braću i zalečila njihov odnos – rekao je izvor za Us Weekly.

S druge strane, ponašanje Kejt Midlton prema Megan na kraljičinoj sahrani priča drugačiju priču.

  • Kejt je imala ledeni pogled kroz Megan –  ističu stručnjaci za govor tela, a Megan je bila toliko smetena zbog tog trenutka da je zaboravila da mahne okupljenoj masi.

    Hoće li Kejt pristati da učini Megan ovu uslugu teško je reći, budući da je s Harijevom suprugom i te kako imala sukoba tokom godina, a Megan se nije suzdržavala da je prozove i u čuvenom intervjuu kod Opre Vinfri, kad je rekla da je Kejt nju rasplakala iako su britanski mediji ranije pisali da je situacija bila obrnuta.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz