Pretraži

MC Stojanov hit „La Miami“ dostigao 130 miliona pregleda na Youtube-u (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos

Stojanovi hitovi broje višemilionske preglede, a pevač je podelio sa svima zavidnu cifru koja trenutno stoji ispod njegovog spota, koji je objavljen 6. juna 2018. godine.



  • 130 M. Hvala svima!!! U tom ime ide novi spot vrlo brzo #G – napisao je on na Insta storiju.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Pevač je jednom prilikom, kada je njegova numera "La Miami" zabeležila 100 miliona pregleda, u našoj emisiji "IDJHOT Special" otkrio šta je to što ga je od samog početka vodilo u uspešnoj muzičkoj karijeri.

  • Uvek sam verovao u to što radim, pogotovo u taj projekat zbog toga što je to po mom mišljenju bilo nešto drugačije. Ljudi mi veruju, opisao sam donekle svoj život. Možda nisam očekivao 100 miliona, ali zaista to je cifra za ovako malu zemlju. Toliki broj pregleda je zaista velika stvar, veliki uspeh za mene i za moje saradnike koji su učestvovali – rekao je on i dodao da je presrećan što ima obožavaoce svih uzrasta.

– Pesma je ušla u sve pore društva. Vole je bebe, deca, tinejdžeri i njihovi roditelji, babe i dede. Jedna gospođa koja ima 70 godina me je pitala da se slikamo juče na aerodromu. Nakon te pesme dobio sam pažnju starijih ljudi, tako da mi je jako drago zbog toga – istakao je MC Stojan.

Podsetimo, Stojke je nedavno najavio dve nove pesme, i to sa velikim svetskim muzičkim zvezdama, čija imena još uvek nije otkrio. Budući da pevač iza sebe ima samo hitove, publika očekuje da čuje šta je spremio sa velikim nestrpljenjem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz