Pretraži

„OVOG PUTA SAM IMAO SREĆE“: MC Stojan zabrinuo fanove fotkama uništenog vozila, pa otkrio kakve povrede je pretrpeo (FOTO)

Showbiz
0
mc stojan
Foto: Printscreen Youtube/MC Stojan

Popularni reper MC Stojan zabrinuo je fanove fotografijom uništenog vozila.

MC Stojan se trenutno nalazi na odmoru, ipak njegovo uživanja prekinula je nezgoda koju je doživao na kvadu. On je, naime najpre objavio fotografiju kvada zaglavljenog u blatu, što je zabrinulo sve koji ga prate na društvenim mrežama, ali je ubrzo usledilo i objašnjenje šta se desilo, kao i koje povrede je izvođač zadobio.

„Ljudi, polako vozite kvad da ne bi prošli kao ja, ovoga puta sam imao sreće. Blaga povreda noge, ali junačka“, napisao je Stojan.

mc stojan
Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

On je potom objavio još jednu fotografiju na kojoj se vozilo vidi izbliza, pa je evidentno da je zbog brzine kvad do pola završio u blatu, gde se i zaglavio. Stojan je uz ovu fotografiju poslao još jednu važnu poruku.

„Ne brže od života.“

mc stojan
Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

S obzirom na to da je jedan fotka uslikana u toku noći, a druga u toku dana nejasno je kada se nezgoda odigrala, kao i da li je noć doprinela ovom nesrećnom slučaju, ipak reperovi kasniji storiji su pokazali njegovim zabrinutim fanovima da do ozbiljnije povrede zaista nije došlo, kao i da se on oseća sasvim dobro.

Podsetimo, pre nedelju dana MC Stojan je iznenadio fanove objavom da otkazuje sve predstojeće nastupe i da se na kratko povlači sa scene kako bi se posvetio sebi. Kako je istakao njemu je potreban odmor kako bi prikupio snagu, a već krajem januara on će nastaviti sa nastupima, kao i velikom australijskom turneju koja mu predstoji u februaru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz