Pretraži

MC STOJAN JE DOBAR FRAJER: Sandra Afrika otkrila ko joj se sve sviđa sa muzičke scene

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Poznata pevačica je donedavno bila u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali sada, kako kaže, uživa u samoći. Pitali smo je da li bi nekada bila u vezi sa kolegom, a evo šta nam je ona otkrila.

  • Ne, ne volim svoje kolege u tom smislu. Evo npr, Sašu Kovačevića viđam svaki dan kod mene. Do pre par godina je bio OK, sladak dečko, simpatičan. Ali evo moram da priznam da se zadnjih nekoliko godina fizički baš sredio i baš, baš dobro izgleda. Ja sam uvek neko ko će da pohvali, ako mi se nešto svidi naravno, nema veze da li je muško ili žensko, nije bitno. Ako je nešto lepo onda je prosto lepo, nema smisla da ja to osporavam. MC Stojan isto jako dobro izgleda sada, baš je dobar frajer. Sredio se top, one tetovaže mu dobro stoje- rekla je Sandra


S obziromm na to da se i privatno druži sa MC Stojanom, zanimalo nas je da li je moguća ponovna saradnja vlasnika dueta ,,Haljina bez leđa".

  • Mi kada radimo pesme, gledamo da bude bolja od ove prethodne. To je tako normalno, ali je zaista teško. Teško je naći pesmu koja je dobra i koja će dobro proći. Problem je ako ti sada pesma prođe dobro, šta sutra snimiti. Uvek treba da budeš bolji, uvek treba da smisliš nešto drugačije, a čini mi se da sada pevača ima baš dosta i da nije bilo baš tako kada sam ja počela, jer tu su društvene mreže i ako ti sada jedna pesma prođe to je to, ti si završio posao. Međutim, bez obzira što ima dosta olakšica, teže nam je da opstanemo u tom svetu. Ali, ja sam uvek za dobru pesmu i ako bude dobra pesma u nekoj ponudi, a da se meni svidi, naravno ja sam uvek za dobru saradnju, bilo da je koleginica ili kolega – završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz