Pretraži

„Marku su devojke više prilazile“: Mandićev saradnik otkrio da je izvođač miljenik devojaka (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Marko Mandić i Nemanja Filipović otkrili su do sada nepoznate detalje o sebi u najnovijem izdaju emisije Quiz.

Marko je pre 10 godina napravio pravi muzički bum na sceni svojim hitom „Ramdagadam“. On je bio jedan od prvih stvaraoca novog zvuka, a potom se iz privatnih razloga povukao sa javne scene i posvetio roditeljstvu.

Izvođač je ostao u muzičkim vodama, ali se posvetio radu za druge muzičke zvezde, a svoj veliki povratak je imao sa pesmom „Siguran“, što su njegovi fanovi dočekali sa oduševljenjem i u pesmi prepoznali starog Marka.

On je danas jedan od kandidata za „Pesmu za Evroviziju“, a na takmičenju će se predstaviti numerom „Dno“ koja je naišla na pozitivne reakcije kako njegovih fanova, tako i posvećenih pratioca ovog muzičkog takmičenja.

Marko se sada našao sa svojim saradnikom Nemanjom u Quizu, te su njih dvojica imali priliku da pokažu koliko se međusobno poznaju, ali i koliko poznaju domaću scenu.

Između ostalog, oni su otkrili da li i kome devojke više prilaze u izlascima.

„Ne izlazimo“, rekao je kratko Marko uz osmeh, dok je Nemanja priznao da veruje da bi devojke više prilazile Mandiću.

„To bi definitivno bio Marko, on je sad skroman, dok smo izlazili to je bio on. Sad kad bismo izlazili verovatno bi to bilo ‘E ćao, je l’ si ti Mare?’, tako da mislim da bi to bio Marko“, rekao je on.

Šta su to još Marko i Nemanja otkrili o privatnom životu, „Pesmi za Evroviziju“, kao i koliko dobro poznaju showbizz pogledajte u novom izdanju Quiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz