Pretraži

Marko Miljković izgubio burmu na moru, pa otkrio šta se tačno desilo

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Od samog početka putovanja, prošli su kroz različite situacije. Najpre su umalo zakasnili na avion, Markov kofer je "zalutao", bili su smešteni u pogrešnu sobu, a Miljković je sada otkrio i da je na putovanju izgubio burmu.



Kako je rekao u video snimku koji je postavio na Jutjubu, njemu je burma ispala, što ga je poprilično rastužilo i razbesnelo.

Burma mi je ispala. Mnogo sam se iznervirao. Mija i ja smo se igrali u moru i samo sam video da je nema. Nisam osetio da je nema… Idem da kupim naočare za ronjenje, probaću da nađem. Daću sve od sebe, ali je verovatnoća mala – govorio je Marko u snimku na njegovom kanalu.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Nakon što je završena potraga za burmom, bivša rijaliti zvezda se ponovo uključila u video, ali nije imao lepe vesti. 

  • Posle pola sata nismo našli. Katastrofa, mnogo sam se iznervirao. Ne mogu da poverujem, nije me poslužila sreća. Napraviću istu i otići ću kod sveštenika da osveštam. Rekao sam da ću da je skinem, ali sam zaboravio. Ja sam konj – prokomentarisao je on.

Podsećamo, Marko i Luna otputivali su u Tursku i prvi put sa sobom poveli i ćerkicu Miju, koja je, kako su ranije rekli, odlično podnela svoj prvi let avionom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz