Pretraži

Marina Visković ekskluzivno o novoj pesmi i udvaračima

Showbiz
0
Photo:YouTube/IDJVideos.tv

Pevačicu Marinu Visković sreli smo na jednom događaju, a kako su estradne ličnosti uveliko počele sa nastupima,pitali smo je koliko se raduje posle celokupne situacije povratku na scenu.

Moram priznati imala sam već jedan nastup, bilo mi je jako čudno, bila sam uzbuđena, ali nekako baš sam napisala na svom Instagram profilu da kada je prošlo sat vremena, taj drugi blok, kao da nikada nije stalo. Baš mi je nekako mnogo to nedostajalo, to je svima nama nekako u krvi, jer ovo je specifičan posao, ovo nije nešto što radite onako što se kaže ofrlje, nego razmenjute potpuno energiju sa ljudima. I to je uvek sveže, uvek je drugačije, mislim da smo svi željni svega – odgovorila je Marina.

Pošto znamo da Marina redovno trenira i ima puno obaveza, pitali smo je da li pored svega toga ima vremena za mnogobrojne udvarače.

Nemam vremena. Nemam vremena ni za svog psa mučenog koga sam htela da dovedem, jer pati i plače kući za mnom, a onda je za naše kamere demantovala spekulacije da je u vezi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Ne čitam, niti me zanima, ali ovo je prava istina što vam kažem, verujte meni

Na samom kraju pevačica nam je otkrila da priprema novu pesmu koju će uskoro predstaviti svojoj publici.

Pripremam jednu pesmu, mislim da će da izađe sledeće nedelje, trebalo bi. Ona i spot je snimljen pre pet meseci, tako da jako sam srećna, pesma se zove ,,Kazablanka". Nonstop sam u studiju, snimamo album i baš bih želela da album izađe što pre – zaključila je Marina.

Detaljan razgovor sa Marinom možete pogledati u emisiji IDJHOT u video ispod teksta. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz