Pretraži

Marina Gagić priznala da je raskinula sa Darkom Lazićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

Darko je dodatno podgrejao sumnje da nije sa Marinom fotografijama, na kojima uživa u društvu nepoznatih atraktivnih devojaka na jednoj luksuznoj jahti.



Njegove slike sa jahte izazvale su lavinu komentara u kojima su pisali o njegovom odnosu sa Marinom, dok su drugi tvrdili da su slike sa snimanja njegovog spota.

 

 

Osim Darkovih fotki sa devojkama, još jedan detalj naveo je pratioce da posumnjaju da su raskinuli. Oni su obrisali sve zajedničke slike sa svojih Instagram naloga, što nije prvi put otkako se priča o njihovom okončanju veze, i otpratili su se na pomenutoj društvenoj mreži.

Pripadnici sedme sile su pisali kako je pevač zakazao svadbu sa Marinom 24. juna, a ona je otkrila da oni nekoliko meseci nisu zajedno i istakla da mu ne priliči takvo ponašanje.

Pokušali smo da kontaktiramo Marinu Gagić nakon priznanja da više nije sa Darkom, ali se ona nije javila.

Podsetimo, kada su mediji prvi put pisali o njihovom raskidu zbog svađe ona je otišla sa sinom Aleksejem kod svojih roditelja u Pećince. Ona se tada ogaslila i rekla da takve priče o njihovom odnosu nisu tačne.

  • Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina za medije i dodala:

  • Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz