Pretraži

MARIJA ŠERIFOVIĆ JEDVA ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU: Zbog izostanaka išla na polaganje iz četiri predmeta

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Pevačica je u rodnom Kragujevcu završila osnovnu i srednju školu, a kako je otkriveno, ona je nerado je išla na nastavu, pa je zbog toga u četvrtoj godini gimnazije jedva završila razred.  • Marija Šerifović, kći Rajka i Verice – muzičara, rođena 14. novembra 1984. godine u Beogradu. Nije sa uspehom završila razred, već se upućuje na polaganje razrednog ispita iz: sociologije, filozofije, francuskog jezika i fizičkog vaspitanja – piše u ovom godišnjaku, tvrdi Kurir.

Do ovoga je došlo, pišu mediji, velikog broja izostanaka sa časova, a zakon propisuje da se učenik upućuje na razredni ispit ako nije prisustvovao trećini časova od ukupnog fonda za jedan predmet, što je u praksi oko 25 izostanaka iz jednog predmeta. 

I sama Marija je jednom prilikom istakla da je želela da upiše srednju muzičku školu, ali pošto nije stigla da se spremi za prijemni, upisala je Prvu kragujevačku gimnaziju.

– Izabrala sam čuvenu gimnaziju, samo zato što je bila u zgradi do muzičke škole. Nisam imala preveliku želju da baš tu gimnaziju pohađam, ali sada sam srećna što je sve tako ispalo, jer ni u jednoj drugoj ne bih stekla opšte znanje kao što sam u njoj. Prve dve godine su mi bile super, a posle sam više bila ispred škole nego u njoj, jer je počelo moje interesovanje za muziku – pričala je Marija svojevremeno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz