Pretraži

Marija Mikić prokomentarisala Konstraktinu pesmu i otkrila ko joj je bio favorit na takmičenju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Misja Eurowizja I Second Channel

Marija je izvela svoju pesmu "Ljubav me inspiriše", a na kraju pesme je iz dekoltea izvadila cuclu i stavila je u usta, a potom i rukama istakla trudnički stomak ispod velike haljine od čak 15 kilograma.

Kada su se strasti oko takmičenja malo smirile, pevačica je rešila da progovori o trudnoći, ali i o pobedničkoj numeri Konstrakte "In Corpore Sano".



Mikićeva je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja fanova, koje je najpre zanimalo šta misli o nastupu i numeri koja će našu zemlju predstaviti na Evroviziji.

 – Potpuno zaslužena pobeda, drugačije je, inovativno, ludilo. Mislim da je u Evropi čeka ozbiljan plasman i svim srcem sam uz Konstraktu. Svaka čast – podržala ju je naša pevačica, a potom otkrila ko je bio njen favorit na takmičenju:

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

  • Mogu vam reči, kada vidite na Jutjubu sliku, to uošte ne može da dočara i prenese emociju ljudi koji izvode pesme. ja tek kada sam zakoračila na scenu i na probe sam upoznala Chegi bend i pesmu "Devojko sa plamenom u očima" i oni su meni pravo otkriće. Naravno, bilo je još favorita, ne može da se izdvoji, jer je svako uložio maksimalno truda – poručila je ona.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

Marija je nakon toga otkrila i da su ona i njen izabranik saznali pol bebe, ali trenutno ne želi da otkriva to javnosti.

  • Saznali smo, reči ću vam, samo da smislim način kako. Ali, beba stiže u julu i biće rak u horoskopu – otkrila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz