Pretraži

MARIJA MIKIĆ PRESREĆNA: Pevačica otkrila prvu reč koju je izgovorila njena naslednica! 

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Iako kažu da su mame tokom odrastanja bebe često neispoavane i umorne, sudeći po Mariji njoj ništa ne pada teško kada je u pitanju Đurđa.S obzirom na to da veoma često na društvenim mrežama deli savete o trudnoći, ali i zajedničke fotografije sa mezimicom, ovoga puta rešila je da otkrije koju reč je Đurđa prvu izgovorila.

– Po govoru ustana videu vidite koja je prva reč. Tata, tata, tata, tata, tata!- otkrila je Marija Mikić uz ćerkicin video koji je mnoge nasmejao.

Nakon ćerkice Đurđe, pevačica je nedavno objavila da u njihov dom stiže još jedna beba, a potom sa svojim dragim otkrila da je u pitanju dečak zbog čega su neizmerno srećni.

– Istog trena kada i Đurđa rodio se onaj osećaj o kome svi pričaju. Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš. Ranije sam se stalno sa drugaricom podvrgavala raznim tretmanima, pila tablete za mršavljenje, a sada sam po tom pitanju pažljiva i stalno se pitam šta ako mi se nešto dogodi, ipak jedno biće zavisi od mene. Mnogo je odgovornosti došlo sa majčinstvom. Đurđa je inače veliki mali car koji iako ima nepuna tri meseca već spava celu noć – ispričala je Marija svojevremeno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz