Pretraži

PLANIRAJU PROŠIRENJE PORODICE? Marija Mikić nasmejala sve snimkom sa proslave, evo u kakvom izdanju je uhvatila supruga (FOTO)

Showbiz
0
marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić ovog leta i zvanično su stali na „ludi kamen“.

Marija i Jovan iza sebe imaju period ispunjen brojnim dešavanjima. Naime, oni već dugi niz godina uživaju u svojoj ljubavi, a Jovan je pevačicu zaprosio u junu 2021. godine. Nedugo nakon toga, oni su objavili lepe vesti i obradovali javnost informacijom da očekuju prinovu.

Njihova ćerka Đurđa rodila se u julu 2022. godine. I dok je Marija svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delila kako se snalazi u novoj ulozi i koliko uživa u majčinstvu, ona je nenadano sve iznenadila vešću da je mesec dana nakon porođaja ponovo ostala u drugom stanju.

Jovan i Marija su u martu ove godine dobili sina, kome je par dao ime Milija. Ipak, njihovim proslavama tu nije bio kraj, te su oni u julu ove godine zvanično stupili u brak. Njihovom venčanju i velikoj proslavi pored porodice i prijatelja, prisustvovalo je i puno Marijinih kolega sa estrade.

Iako u poslednjih par meseci uživaju u mirnijem periodu i odrastanju svoje dece, mnogi se nakon pevačicinog najnovijeg storija pitaju da li Pantići rade na proširenju porodice.

Naime, oni su prisustvovali proslavi rođenja kod prijatelja, a Marija je usnimila supruga kako se veseli uz muziku, a potom pokazala da je za ruku zavezao pelcer od majice, za koji u narodnom verovanju važi da će se u porodici koja ga je uzela roditi dete.

I dok se Marija smejala ovome, Jovan je samo odmahnuo rukom, „Bitno da je on uzeo još jedan pelcer“, napisala je ona.

marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz