Pretraži

POTVRĐEN RASKID MARAJE KERI I NJENOG 14 GODINA MLAĐEG DEČKA: Brajan se prvi oglasio, evo šta je otkrio o njihovoj vezi!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/mahiahcarey

Pre nekoliko dana pojavili su se navodi da je slavna pevačica Maraja Keri raskinula sa svojim dečkom, a sada je sve potvrdio Brajan koji je objasnio razloge prekida!

Maraja i njen 14 godina mlađi dečko bili su u vezi punih 7 godina. Na početku, Brajan je bio plesač koji je pevačicu pratio po turnejama, a otkako je stupio u vezu sa njom, ona ga je unapredila, pa je tako postao kreativni direktor njenih koncerata.

Ipak, iako se činilo da su savršen par, javnost je pre nekoliko dana pogodila vest o njihovom rastanku. Kako su mediji navodili razlika od 14 godina, koliko je dobitnica Gremija starija od plesača, igrala glavnu ulogu u njihovom raskidu, jer je Tanaka želeo drugačije stvari od pevačice.

– On želi da ima porodicu. Ona nije na tom mestu – naveo je jedan izvor tada.

– On želi da započne svoj život – rekao je drugi izvor o raskidu.

Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, sve su ovo bili samo navodi, a sada se je konačno sve i potvrđeno. Povodom svega ovoga, oglasio se Brajan, pa istakao kako je odluka o raskidu obostrana.

– Naša odluka da krenemo različitim putevima je obostrana, i dok se krećemo ovim odvojenim putevima, činimo to sa dubokim poštovanjem i neodoljivim osećajem zahvalnosti za neprocenjivo vreme koje smo podelili. Uspomene koje smo stvorili i umetnička saradnja su zauvek urezani u moje srce – napisao je Tanaka u objavi na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryan Tanaka (@bryantanaka)

Inače, kao da je pevačica i ranije u toku meseca nagovestila šta se sprema kada je rekla ljudima da je imala tešku godinu.

– Radovala sam se ovom Božiću, otprilike, cele godine. Od prošle godine – jer prošla godina nije bila najbolja- rekla je pevačica, pe dodala:

– Zahvalna sam za sve njih, ali to nije bila moja najzabavnija verzija Božića ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz