Pretraži

MANITE SE GOSPODO MOJE PI*KE I MOG BRAKA: Jelena Karleuša poslala brutalnu poruku tabloidima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je na svom Instagramu objavila porodičnu fotografiju na kojoj su ona i njen suprug Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, a u opisu je svima stavila do znanja da je njen brak njena stvar.

  • Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom navijanju da meni bude loše – započela je Jelena. 


  • Tužna istina je da je novinarstvo u Srbiji odavno dodirnulo dno, a da bolesni tabloidi i njihovi devijantni zaposleni otvoreno seju mržnju, zlo, otrov protiv svakog ko se usprotivi njihovoj bolesti. Neka Srbija i Balkan SHVATE – moj brak je moja stvar!!!!! Da li smo se razumeli? Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta MOJIM ŽIVOTOM! Manite se “gospodo” moje pi*ke i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar.

  • Ako iko treba da saopšti detalje mog braka TO ĆU BITI JA jer samo JA znam istinu o mom privatnom životu. Svakako NE nesrećnici koji OTVORENO ŽELE ZLO i ne stide se toga, baveći se tudjim životom. Shvatite, možete samo da mi popušite ku*ac, zar vam to posle svog zla koje ste mi grupno učinili nije jasno?! Ne vredi vam… jer sam ja jedna jača od svih vas gremlina – završila je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz