Pretraži

MANEKEN, GLUMAC I TATA: Sve što niste znali o Denveru iz „La casa de papel“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Lorente, kojeg na Instagramu prati više od 14 miliona pratlaca, u seriji o pljački banke tumačio je lik Danijela Denvera Ramosa, u kojoj je publiki očaro svojim smehom ali i izgledom.

Ono što je manje poznato je da je ovaj španski glumac rodom iz Murcije, da je zbog izgleda često angažovan i kao maneken, a da je i nekoliko godina glumio u pozorištu pre nego što je dobio prvu ulogu u televizijskoj seriji "El secreto de Puente Viejo".

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

Pune dve godine bio je u vezi s Marijom Pedrazo,  koleginicom s kojom je radio u "La casa de papel" i seriji "Elite". Ipak, iako se pisalo da se par verio, njihovoj ljubavi je prošle godine došao kraj.



Nedugo posle raskida, čuveni Denver se zaljubio u kostimografkinju Martu Genagu, koju je upoznao dok su zajedno radili na popularnoj seriji, a par je pre mesec dana dobio naslednicu. 

Podsećamo, serija "La casa de papel" je nedvno, nakon četiri godine prikazivanja, dobila epilog priče, a najavljeno je da će serija dobiti spin off, u kojem će se detaljno obrađivati lik Berlina.

Takođe, ovo ostvarenje dobiće i svoju korejsku verziju, a glavne uloge poneće glumci iz serije "Squid Game".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz