Pretraži

„MANE SU NESTABILNOST I NESTALNOST ŽIVLJENJA“: MIrka Vasiljević o životu sa profesionalnim fudbalerom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Mirka je rano ušla u svet glume, zbog čega je, kako priznaje, ranije sazrela od svojih vršnjaka.

 

Ona je danas uspešna glumica i u skladnom je odnosu sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece, a sad  je otkrila i da li život sa profesionalnim fudbalerom ima određenih mana.

Sve u životu ima i mana i vrlina, lepšu i manje lepšu stranu medalje. Ja sam uvek okrenuta lepšim stvarima, jer me to onda ispunjava, manama gledam da okrenem leđa. Biti nečija žena, kojim god poslom se partner bavio je lepo. Kada je u pitanju Vujadinov posao mana bi možda bila ta nestabilnost i nestalnost življenja. Ne znate kada ćete se seliti i gde ćete životi, ali ja i tu vidim dobru stranu, jer imate priliku da upoznate novu kulturu, steknete nove prijatelje i naučite novi jezik – rekla je ona i dodala:

Photo: Instagram/savicvujadin

Photo: Instagram/savicvujadin

 

Takođe, profesionalni sportisti često imaju povrede, gde vi želite da im pomognete, ali sve ima svoj tok isceljenja. Možda je to nešto što ne možete da izbegnete – objasnila je Mirka i istakla da se nije dešavalo da zbog Vujadinove karijere odbije poslovne ponude.

– Apsolutno ne. Porodica me podržava u svemu, tako je bilo još kad sam bila dete, tako je i sada – zaključila je Vasiljevićeva.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte šta je Mirka rekla o svojim budućim planovima u karijeri:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz