Pretraži

MAME OSULE PALJBU NA STARLETU: Kloi Kardašijan izazvala gnev fanova zbog skupocenog poklona koji je kupila ćerki (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Starleta Kloi Kardašijan nedavno je iznenadila svoju naslednicu Tru poklonom koji ju je oduševio, ali je razbesneo mnoge mame širom sveta.

——————– Sponsored ——————–

Kloi je na Instagramu pokazala fanovima da je ćerki kupila novu igračku u kojoj može da se vozi. U pitanju je dečiji automobil, "Bentli" roze boje. Prekriven je šljokicama, a na tablicama je ispisano ime starletine naslednice Tru.

Ispod videa na kojem Tru vozi autić nizali su se komentari u kojima su mame kritikovale Kloi Kardašijan zbog materijalizma. One smatraju da je starleta potrošila basnoslovnu sumu novca za običnu igračku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💘I have so much fun with her 💘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jul 6, 2019 at 5:28pm PDT

– Divno, još jedna Kardašijanka u "Bentliju". Da li znate kako vaši troškovi izgledaju ostatku sveta? Stvarno sam volela vašu porodičnu priču, ali više ne mogu da gledam dok trošite novac na glupe materijalne stvari. Tužno – napisala je jedna mama ispod Kloine objave.

Kardašijanka joj je odgovorila, pošto je taj komentar prethodno izazvao lavinu negativnih.



– Da, želim da razmazim ćerku. Želim da je razmazim ljubavlju i materijalnim stvarima. Učićemo je da bude odgovorna, da poštuje druge i voli sebe. Svi mi vredno radimo kako bismo trošili novac kako mi želimo. Nadam se da ostatak sveta vidi to – objasnila je Kloi svim mamama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz