Pretraži

„MALTRETIRALI SU ME, UDARALI, ĆUŠKALI“: Bekvalčeva o vršnjačkom nasilju koje je trpela

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Kako je rekla, sa time se sama izborila, jer je smatrala da će ispasti kukavica ako se požali roditeljima.  • U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće – prisetila se Nataša i dodala:

Stidela sam se da ispričam roditeljima jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu – navela je pevačica.

Natašin ljubavni život često je tema medija, a sada je istakla da se nikada nije pokajala jer joj neka veza ili brak nisu ispeli.

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

– Nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Malopre mi je i Kristina (sestra) rekla: „Molim te, možeš li da ne ispričaš to i da ne budeš toliko otvorena. Nisu svi ljudi isti…" Imam 42 godine i ona mi kaže da neke stvari ne govorim. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povredi – istakla je Bekvalčeva i dodala da su joj na prvom mestu ćerke Hana i Katja.

– Mislim da sam nežna mama. Kod svojih ćerki ne vidim mane, jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja deca. Ne bih volela da moje ćerke naslede moju osobinu – neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe – tvrdi Nata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz